MAC D for Danger matte lipstick

Yess! Vandaag heb ik weer een prach-tig-e MAC lipstick om jullie te laten zien. Kijk je mee?

IMG_9970

Een tijdje geleden bracht MAC nieuwe matte lipsticks uit. Ik hou van MAC en van matte lipsticks:  Één plus één is twee dus ik kocht een nieuwe lipstick. Matte lipsticks zijn echt mijn favoriete lipsticks. Ik kocht de kleur D for Danger, een mooie donkere herfst kleur. Het is een mooie paars/rode kleur, ik hou ervan!

IMG_0004

De lipstick blijft zo als we gewend zijn van matte lipsticks van MAC heel goed zitten. Hij overleeft een paar kopjes thee en maaltijd (ik testte het met een reep chocolade, dat ging ook prima) met heel veel gemak. Ik had hem wel iets matter verwacht als dat hij is, maar ondanks dat is hij echt goed matte hoor.

IMG_0009

Ik kocht deze in Utrecht hij de Douglas bij de MAC counter. Je kunt MAC kopen bij een counter in de Douglas of de Bijenkorf en je kunt natuurlijk terecht bij de MAC winkel in Den Haag of Amsterdam. Je kan hem natuurlijk ook online bestellen. Hij kost €19,50.

IMG_0045

 

Wat vind jij van D for Danger? En wat is jou favoriete soort lipstick? laat het achter bij de comments, ik vind het super leuk om te lezen.

 

X Nancy

2 gedachten over “MAC D for Danger matte lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *