Tea Tree Flawless BB cream van The Body Shop

Hoi allemaal, vandaag heb ik een review van de Tea Tree Flawless BB cream van The body Shop voor jullie. Of hij net zo flawless is als de naam zegt kun je hieronder lezen!

Zoals je misschien al hebt gelezen HIER kocht ik tijdens mijn vakantie bij The Body Shop deze BB cream. Ik heb toen hij net uitkwam de kleur 02 gekocht en daar was ik wel altijd tevreden over. Maar ik zonnebank niet meer dus mijn huidkleur is weer een heel stuk lichter. Dus tijd voor nummer 01 en kijken of ik hier ook tevreden mee ben.

IMG_9021

De verpakking is een vrij simpele, makkelijke knijp tube met een vrij grote opening. Hierdoor heb je wel wat snel te veel product te pakken dus hier moet je wel een beetje op letten, na een paar keer gebruik heb je wel door hoeveel je nodig hebt.

In de tube zit 40ml en je betaald er 8 euro voor, vind ik zelf een goede deal. Zoals ik al zei heb ik de kleur 01, er is ook nog een 02 en een 03. Nu vind ik drie kleuren zelf best weinig voor een hele lijn. Ze zeggen dat de bb cream zich aanpast aan je huidskleur maar dan als nog zijn er natuurlijk heel veel meer als drie huidskleuren.

IMG_9023

Op deze foto heb ik niks op mijn gezicht zitten (wel een primer). Zo als je kunt zien heb ik best wat kleine puistjes, vlekjes, littekentjes, sproetjes en grove poriën zitten.

IMG_9041

Ik breng de bb cream aan met mijn Beautyblender. Zo zorg ik ervoor dat ik een mooie egale laag aan kan brengen en dat ik hem goed kan blenden.

IMG_9046

Op deze foto heb ik één laagje aangebracht van de bb cream. Ik vind dat hij best wel goed dekt voor een bb cream. De kleur had voor mij nog wel een klein beetje lichter gemogen maar het is prima te doen. ook is hij best geel bij mij maar dit valt goed te verhelpen met een poeder.

IMG_9060

Op deze foto heb ik hem even afgepoederd met mijn Mac Blowpowder in de kleur meduim. Ook heb ik blush, lipstick en mascara aangebracht. Ik vind dat de BB cream best mooi staat en hij geeft een natuurlijk resultaat.

IMG_9061

Nog even voor de vergelijking, op de eerste foto heb ik niks op en op de tweede foto alleen een laagje van de bb cream:

IMG_9041IMG_9060

Ik ben erg tevreden over de Tea Tree Flawless BB cream van The Body Shop en kan hem dan ook zeker aanraden. Je kunt de BB cream (natuurlijk) kopen in winkels van The Body Shop of op hun website voor €8,00.

 

Ben jij bekend met deze Flawless BB Cream? Wat vindt je van het resultaat?

 

 

 

X Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *