Opgemaakt september 2015

Whieha! Het is de eerste van de maand en dat betekend dat jullie kunnen zien wat wij de afgelopen maand hebben opgemaakt. September is alweer voorbij, de eerste maand van ByTwins.nl en wat was het leuk! We hebben al veel bezoekers mogen ontvangen en een hoop lieve berichtjes gekregen. We zijn weer een jaartje ouder geworden en weer volop aan het werk en studeren. Kom maar op met oktober! Kijk je mee naar wat wij in september hebben opgemaakt?

Tessa

Ik ga beginnen! Deze maand heb ik weer best wat opgemaakt al is het niet zoveel als de afgelopen maanden. Toch heb ik weer wat ruimte gemaakt en weer aan andere producten toegekomen.

IMG_9976

We beginnen met het saaiste. Watjes en tissues. Ik maak deze iedere maand op en vaak zelfs meerdere verpakkingen omdat ik deze niet alleen voor mijzelf gebruik, maar ook voor klantjes in mijn salon. Ik ben dus een grootverbruiker haha!

IMG_9959

Ik maakte maar liefst drie gezichtsreinigers op in september! De Elizabeth Grant Gentle Cleanser stond echt al errug lang in de badkamer en moest ik toch echt eens opmaken van mijzelf. Ik vond deze reiniger niet echt heel fijn, de dikkige gel substantie niet en de geur ook niet echt. Toch heb ik hem helemaal opgemaakt maar ik zou deze reiniger niet opnieuw kopen.

De Mario Badescu Seaweed cleansing soap stond de afgelopen twee maanden bij mij onder de douche. Ik vond dit ook niet echt een hele bijzondere reiniging. Vooral de verpakking was onhandig omdat het spul dik was kwam er bijna geen beweging in. Zodra hij halverwege was heb ik hem op zijn kop bewaard zodat ik er wat meer uit kon krijgen, ook draaide ik de gehele dop eraf om het product eruit te krijgen. De reiniger was prima, niet heel speciaal vond ik.

De laatste is een reiniger van Balea. Deze heb ik eens gewonnen en had ik meegenomen op vakantie en daarna thuis opgemaakt. Ik vond dit wel een prima reiniging! Ik weet niet of ik hem écht opnieuw zou kopen.

IMG_9965

De L’Oréal BB cream ging op. Deze gebruik ik inmiddels al een flinke tijd en volgens mij is dit de derde die ik opmaak. Ik heb de volgende alweer in gebruik én nog een back-up liggen. Ja, dit product vind ik fijn! Ik doe er ook best lang mee eigenlijk, ik ga eens opletten hoe lang. Deze is ergens begin september opgegaan.

Een sample van The Porefessional van Benefit ging op. Ik heb echt nog best lang met deze sample kunnen doen! Ik vond het een fijn product en misschien koop ik hem wel een keer fullsize.

Ik gebruikte ook een maskertje van Sisley deze maand. Prima maskertje, ik heb nooit zo veel voorkeur.

Ik heb sinds de vakantie echt het mini-opmaak-virus te pakken. Ik ben nog wat samples van cremes aan het gebruiken maar deze parfumsample is al opgegaan. Het is Aqua di Gioia eau fraische  van Armani. Heerlijke geur. Parfumsamples zijn echt niet goed voor mij want ik vind bijna alles lekker haha!

Jieha, gewoon weer een lipbalm opgemaakt. Ik maakte er de afgelopen maanden al een aantal op. Deze maand was deze Papaya van Greenland aan de beurt. Ik hou normaal niet van Papaya geur maar ik vond deze lipbalm goed te doen. Het was een prima lipbalm.

IMG_9972

Ik maakte de Spa Secrets shower foam op uit de Bali lijn op, dit zijn die van het Kruidvat. Ik vond deze erg lekker, de geur deed me een beetje denken aan zomer en zonnebrand. Ik hou echt van douchefoams!

Deze Seche Vite fast dry topcoat is nog niet op, maar ik doe hem wel weg. Ik had nog een back-up staan en deze werd nu zó rot in gebruik dat ik maar aan m’n nieuwe ben begonnen. Deze topcoat is echt fast dry en ik heb hem al eerder opgemaakt. De substantie is alleen wel errug dik waardoor hij soms lastig aan te brengen is. Ik denk dat ik zodra m’n volgende bijna op is, eens op zoek ga naar een nieuwe goede topcoat.

Naast nagellak ging er deze maand ook nagellak remover van het Kruidvat op. En dat is lang geleden! Ik gebruik vaak peel off base coat waardoor ik bijna geen nagellak remover heb gebruikt de afgelopen maanden. Toch ging deze aan het eind van september toch op. Ik vond deze nagellak remover niet echt fijn. De verpakking werkte niet echt mee en hij heeft ook een keer gelekt. Nee, deze koop ik niet nog een keer. Hij bevatte ook een beetje teveel olie voor mij.

Een ander product wat op is gegaan uit de badkamer is de Virgin Mojito Body Butter van The Body Shop. Ik ben blij dat deze op is gegaan, aan het begin vond ik hem heerlijk maar ik was hem zat. De geur is heftig en echt zomers en aangezien het niet zo zomers weer meer is had ik echt geen behoefte meer aan deze geur. Toch moest ik hem van mijzelf opmaken voordat ik een nieuwe pakte en dat deed ik! Ik weet niet of ik hem nog een keer zou kopen, en áls ik hem nog een keer koop dan koop ik denk ik een kleintje. Het is niet mijn favoriete geur!

IMG_9969

Ik heb ook een shampoo opgemaakt. Ik had begin vorige maand zonder dolle vier open shampoo’s in de douche staan dus ik ben ze aan het opmaken en daarna hou ik het gewoon weer bij één of max twee open shampoo’s. Deze John Frieda Brilliant Brunette Illuminating shampoo heb ik denk ik al een keer of vijf opgemaakt. Ik heb een hele tijd bijna alleen maar John Frieda producten gebruikt, nu gebruik ik een beetje van alles en nog wat eigenlijk. Ik heb nooit zo veel voorkeur qua shampoo’s.

Nog een product van John Frieda, namelijk het Frizz Ease Original serum. Deze kreeg ik opgestuurd om te testen voor BeautyByTes en is nu maaanden later opgegaan. Ik heb best lang met dit product gedaan en ik vond het een prima serum. Je moest hem gebruiken op nog nat haar dus hij stond bij mij onder de douche.

De Toni&Guy Glamour hairspray ging op. Ik gebruik niet zo vaak haarlak of mouse maar ik ben mijn haar wat vaker aan het krullen dus dan gebruik ik het wel. Dit kleintje is nu opgegaan! Ik heb echt nog 3 haarlakken staan omdat ik het nooit gebruik en wel eens krijg dus ik kan nog wel even voor uit haha

Dat was het! Toch best weer veel 😀

Nancy

Zo, nu is het mijn beurt. Dit is wat ik hen opgemaakt in september.

IMG_9995

En dan deze keer wel drie deodorants. Twee rollers en een spuitbus. De spuitbus zit altijd in mijn tas om eventueel bij te kunnen sprayen en de rollers gebruik ik in de avond en in de ochtend. Deze van Hidro Fugal kan je niet in Nederland kopen maar wel in Duitsland. Bij de Dm, even een leuk feitje ik heb momenteel rond de dertig rollers op voorraad!

Mijn geliefde Beauty blender is ook toe aan vervanging, dit is echt de beste spons ooit om foundation en concealer me aan te brengen. Ik heb al weer een nieuwe in gebruik

Bij mijn Beautyblender hoort ook de Blendercleanser, ik koop deze altijd samen in een setje. Ik maak met de zeep ook mijn gezicht kwasten schoon, het werkt echt heel erg goed.

IMG_0002

Ik maakte veel Lush op deze maand. Als eerste laat ik deze pot Cup O’ Coffee zien. Een makser van Lush met een zeer grove scrub er in. Ik ben zo blij dat deze nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Hier maak ik snel een review over!

Een groot favoriet van mij namelijk de primer van Essence de all about matt! primer. Een goede budget primer die goed matterd en je make-up langer laat zitten, helaas is deze niet meer te koop.

Helaas maakte ik ook mijn super geliefde The Microdelivery Peel op van Philosophy. Dit is al mijn tweede setje die ik op maak en ik heel erg snel een nieuwe kopen. Ook hier zal ik snel een review over maken.  Ik kan hier echt niet zonder leven.

IMG_9987

Ik maakte ook nog een shampoo op van Lush de welbekende Big shampoo. Deze kleine pot kocht ik in Londen. Ik vind dit echt een fijne shampoo, ik ben nu een andere van Lush aan het testen.

Iets wat elke maand weer terug keert is het Frizzease masker van John Frieda. Een heel fijn masker, hier heb ik al heel veel potten van opgemaakt.

 

De droogshampoo van Batiste is ook een favoriet. Hier heb ik ook al een nieuwe van in gebruik. Deze is voor donker haar en laat een klein kleurtje achter waardoor je geen witte waas krijgt in je haar.

IMG_9993

Ook maakte ik weer een fles mondwater op van Listerine. Niks op aan te merken gewoon een lekkere en goede mondwater.

En dan nu iets waar van je denkt huh, Uni Cura zeep? Yes. Ik heb anderhalve maand geleden een nieuwe piercing laten zetten en die maak ik schoon met deze zeep.

En dan als laatse van deze maand maakte ik nog make-up reiniging doekjes op van Balea. Deze scheurde ik met me stomme hoofd fout open en ik moest ze daardoor heel snel opmaken. Ik heb er een paar keer swatches mee verwijderd maar het meeste heb ik er mee schoongemaakt haha.

Ik maakte ook nog een maksertje op van Dr van der Hoog de Vitalizing Vitamines poeder masker. Ik maak deze altijd aan met tree tea water van Lush.

IMG_9985

Ik maakte een stuk zeep op van Lush de Baked Alaska zeep. Een citroen zeep met een beetje zee water, hij ruikt echt heel lekker!

Helaas maakte ik ook mijn fles van Cinnamon buns op van Philosophy ik was hier serieus verdrietig over. Tot dat ik voor mijn verjaardag een nieuwe fles kreeg en ik weer heel blij was, deze is echt ongelooooooofelijk lekker.

Ik maakte ook mijn allerlaatste Snow Fairy op. Je kent hem vast wel die mierzoete douche gel van Lush, gelukkig is het weer bijna december en kan ik weer nieuwe kopen. Ik had dit jaar meer als een anderhalve liter Snow Fairy gekocht!

Mijn scheermesje is ook vervangen de afgelopen maand. Dit is een Gilette Venus mesje, prima mesjes!

Ook de pot van Dream Cream van Lush is deze maand opgegaan. Een hele fijne en goed voedende bodylotion. ik ben nu bezig met een andere bodylotion van Lush.

Samen

NIKS! We hebben niks samen opgemaakt. Geen Lush maskers haha maar we kunnen verklappen dat die er volgende maand vast weer bijzit 😉

 

Er gaat weer een hoop de prul in bij de Twins! Zitten er favorieten van jou tussen? Wij gaan weer lekker verder met onze favoriete producten gebruiken en laten je volgende maand weer zien wat er dan de prullenbak in mag.

 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *