Stash – Tessa’s parfum stash september 2015

Oh wat vind ik het heerlijk om door middel van foto’s of zelfs een filmpje mee te neuzen stashes van andere. Als ik dat fijn vind zullen er vast meer mensen zijn die dat fijn vinden! Vandaar dat ik vandaag een stash van mij laat zien, namelijk mijn parfum!

Ik ben echt gek op parfum, ik heb er best veel en ik heb er ook nog veel op mijn wishlist staan. Mijn keuze van parfums is de afgelopen jaren wel veranderd, het is wat volwassener geworden en ik koop inmiddels ook dure geuren die ik vijf jaar terug nooit zou kopen. Ik geef jullie een kijkje in mijn parfum stash!

 

IMG_8015
Yves Saint Laurent – Black Opium | Giorgio Armani – Si | Lancome – La Vie Est Belle

Laat ik beginnen met mijn favoriete geuren! Ik denk niet dat ik mijn nummer 1 parfum kan kiezen uit deze drie, ze zijn alle drie zo fijn. Van Black Opium heb ik momenteel zelfs twee grote flacons staan haha! De eerste die ik had is bijna op, op de foto zie je mijn back-up.

 

IMG_8017
Dior – Addict Eau Fraiche | Viktor&Rolf – Bonbon | Estée Lauder – Modern Muse

Deze parfums staan op de vierde, vijfde en zesde plek in mijn favoriete parfum lijstje. Ik ga ze ook geen specifieke plek geven maar ik vind deze allemaal erg lekker. BonBon is heeerlijk zoet en in Modern Muse kan ik echt zin hebben.

 

IMG_8022
Beyonce – Mrs. Carter Show Limited Edition | Heat Rush | Heat | Rise

Als Beyoncé fan kunnen Beyoncé parfums eigenlijk niet ontbreken. Van Heat heb ik in de afgelopen jaren al zo’n 100 ml opgemaakt en van Heat Rush volgens mij 30 ml. Nu heb ik drie flacons van 100 ml waar ik nog wel even mee vooruit kan haha! Ik gebruik deze parfums nu eigenlijk niet zo veel meer. Van deze vier pak ik Rise momenteel het meeste.

 

IMG_8048
DKNY – Be Delicious | Jean Paul Gaultier – Classique | Jil Sander – Sun | Jil Sander – Sun Delight

De JPG geur heb ik het langste, ik moet hem eigenlijk weer eens meer gaan gebruiken. Be Delicious heb ik met kerst in 2014 voor mezelf gekocht en de twee Sun parfums draag ik regelmatig in de zomer.

 

IMG_8049
Replay – Your Fragrance | The Body Shop – Shea | Davidoff – Echo

Dit zijn drie geuren die ik eigenlijk niet zo vaak draag. De Shea parfum spuit ik nog wel eens in mijn kamer voor een lekker geurtje. Misschien dat ik die weer meer pak als ik aan een shea body butter bezig ben.

 

IMG_8060
Miniaturen en tasverstuivers

Ik vind miniaturen zo schattig! Ik gebruik ze momenteel niet, ze zijn meer voor de sier haha. In de tasverstuivers zitten Lancome Tresor La Nuit en Dior J’adore.

 

IMG_8062
Sampels

Dit bakje sampels heb ik ook nog. Meestal zitten er twee in iedere tas die ik heb. Dan kan ik onderweg even sprayen of als er stinkende mensen in de buurt zijn.

 

 

IMG_8068
Victoria’s Secret – Delicate Petals | Sheer Love | Sweet Daydream

Ik heb momenteel drie grote VS bodymists. Ik vind ze alledrie heerlijk en gebruik ze regelmatig door de dag heen. Ook spray ik ze wel eens in mijn kamer voor een lekkere geur.

 

IMG_8073
Victoria’s Secret – Coconut Passion | Amber Romance | Passion Struck | Pure Seduction | Love Spell

Daarnaast heb ik ook vijf kleine bodymists. Deze kocht ik een keer in een set bij de Etos, ik had super geluk want binnen een paar uur waren ze in iedere Etos uitverkocht. Ik vind deze kleintjes echt ideaal! Je neemt ze makkelijk mee in je tas. Ze bevatten 60 ml

 

Een gedachte over “Stash – Tessa’s parfum stash september 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *