Nancy’s MAC lipstick stash september 2015

Hoi allemaal, vandaag wil ik je graag al mijn MAC lipsticks laten zien. Het zijn er in totaal 12 maar ik heb er eentje dubbel.  Kijk je mee?

 

Brik – o- la

Brik –o- la is een amplified lipstick dat houd in dat de lipstick lang blijft zitten, hij is vrij romig met aanbrengen waardoor hij je lippen een stuk minder uit droogt als een matte lipstick. Ik had nog nooit van deze kleur gehoord of hem ooit gezien tot dat ik hem kocht. Ik vind het echt een super mooie aparte kleur.

IMG_8736 IMG_8726

 

Faux

Faux is een satin lipstick dat houd in dat hij heel goed dekt en hij een beetje matt is. Hij ziet er best matt uit maar hij droogt een stuk minder uit. Hij blijft langer zitten als een amplified lipstick. Ik denk dat veel van jullie deze kleur wel kennen.  Het is mooie bruinige nude kleur.

IMG_8764 IMG_8746

 

Twig

Ook Twig is een satin lipstick. Hij brengt echt heel erg soepel aan, ik denk dat je de kleur wel eens eerder ergens heb gezien. Hij is namelijk heel erg bekend.

IMG_8782 IMG_8769

 

Kinda sexy

Kinda sexy is een matte lipstick dat houd is dat er geen glans of glitters in zitten en dat hij lang blijft zitten. dit was mijn eerste nude kleur ooit die ik kocht. Ik had eerst altijd vooral vrij heftige kleuren op maar nooit zo’n nude kleurtje. Ik vind hem echt prachtig.

IMG_8794 IMG_8785

 

Brave

Ook Brave is een satin lipstick, dit is samen met matt mijn favoriete soort lipstick. Brave is een populaire kleur lipstick. Ook ik ben fan van deze mooie lipstick en heb er daarom om twee, mijn eerste is bijna op en ik kan echt niet zonder zitten dus is ik heb alvast een back-up.

IMG_8821 IMG_8811

 

Amorous

Ook dit is een satin lipstick. dit is mijn nieuwste aanwinst trouwens. Hij was me nog nooit opgevallen tot de dag dat ik hem kocht. Ik vroeg welke lipstick het meisje van de counter op had en ze zij Amorous, ik dacht oke die moet ik hebben dus ik kocht hem. Hij is zo mooi!

IMG_8843 IMG_8829

 

Viva glam Miley Cyrus

Dit is een amplified lipstick net zo als Brick -0-la  ik vind dit ook echt heel hele mooie roze kleur. Ik denk dat veel mensen deze kleur goed kunnen hebben. Ik vind alleen wel dat er veel glans in zit. Ik ben normaal nooit zo van de glans maar in deze lipstick kan ik het wel waarderen.

IMG_8861 IMG_8848

 

Lady danger

Een matte lipstick, maar ik vind hem niet heel erg matt. Dit is één van de eerste lipstick die ik kocht. Ondanks dat hij vrij oranje is en er altijd gezegd word dat als je ligt bent qua huidskleur dat je dit soort kleuren niet moet dragen vind ik hem toch wel leuk staan. Ik doe lekker toch wel waar ik zin in heb.

IMG_8876 IMG_8873

 

Candy yum-yum

Ook dit is een matte lipstick. Deze blijft zo lang zitten dat het bijna eng is. Ik vind deze barbie kleur echt heel erg mooi. Ik denk wel dat als je hem draagt en je bent blond dat hij je heel erg poppig maakt.

IMG_8900 IMG_8892

 

Pink pigeon

De andere roze matte lipstick van Mac die ik heb. Ook deze is heel erg mooi. De kleur is iets meer volwassener  als Candy yum-yum maar nog steeds lekker knal roze. Hij blijft ook heel lang zitten.

IMG_8927 IMG_8920

 

Ruby woo

Toch wel de aller mooiste matte rode lipstick ooit. Ik ken niemand die deze kleur niet kan hebben. Hij is zo onwijs matt dat hij wel lastig aanbrengen is maar dat is gewoon even wennen vind ik. Dit is mijn eerste Mac lipstick die ik kocht. Ik ben en blijf fan van deze kleur.

IMG_8951 IMG_8936

 

 

Dit waren al mijn Mac lipstick die ik nu heb, er komen er echt nog wel meer bij dat weet ik zeker. Welke lipsticks van Mac heb jij? En welke vind je het leuks bij mij staan? Laat het achter bij de comments.

 

 

X Nancy

9 gedachten over “Nancy’s MAC lipstick stash september 2015

  1. Oh, ik vind dat Mac zulke mooie lipsticks heeft! Vroeger had ik altijd Viva Glam Lustre, een hele mooie kleur. Bij jou vind ik Brick-o-la, Twig, Amorous en Faux het mooiste staan, dat zijn de kleuren waar ik zelf ook voor zou gaan… Als er geen tarwekiemolie in zou zitten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *