MAC Amber Times Nine

Al sinds de eerste keer dat ik het eyeshadow x15 warm palette zag, staat dit palette stiekem op mijn wishlist. Maar als student is een palette van €115,00 wel een hele flinke uitgave. MAC heeft dat vast begrepen want er zijn vier oogschaduwdoosjes uitgekomen met negen oogschaduwkleuren die een stuk beter te betalen zijn. Je begrijpt, die mocht ik van mijzelf wel kopen. Ik heb gekozen voor Amber Times Nine en vandaag laat ik jullie dit pareltje zien.

IMG_9219

De oogschaduw palettes uit de times nine serie bevatten, zoals de naam al zegt, allemaal  negen kleuren oogschaduw. De oogschaduws zijn qua inhoud kleiner dan dat we gewend zijn van MAC oogschaduw, maar persoonlijk vind ik dat helemaal niet erg. Hoe vaak maak je nou een oogschaduw helemaal op? Mij gebeurd dat vrijwel nooit en ik denk dat ik niet de enige ben.

Naast Amber Times Nine bestaan er ook nog Purple Times Nine, Burgundy Times Nine en Navy Times Nine. Ik vind ze eigenlijk allemaal erg mooi en draagbaar, al ben ik zelf niet echt van het paars. Ik koos voor Amber Times Nine omdat dit kleuren zijn waarvan ik zeker weet dat ik ze veel draag en het palette dus vaak zal en kan gebruiken.

IMG_9215

 

Tijd voor swatches:

rij 1 swatches
Cozy Grey — Kitties — Georgia Peach

Cozy Grey is het een lichte kleur die ik over mijn gehele ooglid als basiskleur aanbreng. Kitties is mooi champagnekleurig en Georgia Peach is een licht roze/bruin kleurtje.

rij 2 swatches
Ricepaper — Creative Copper — Cork

Ricepaper is echt de ideale highlighter in dit palette. Ik vind Creative Copper erg mooi, maar wel meer goud dan koperkleurig. Cork is een hele mooie matte bruine kleur die je eigenlijk in iedere ooglook wel kunt gebruiken.

 

rij 3 swatches
Don’t Tell — Aromatic — Pepper, Please

De onderste rij bevat de donkerste en meest gepigmenteerde kleuren.
Don’t Tell is een mooie glanzende kleur die ik regelmatig zal gebruiken als ik zin heb in glanzende kleurtjes. Aromatic is een ideale kleur voor in de crease, mat en mooi gepigmenteerd. Wat ik met Pepper, Please moet weet ik nog niet zo goed.. Het is een mooie donkerbruine gepigmenteerde oogschaduw met wat goudkleurige glitters. Ik ben bang dat de glitters overal eindigen behalve op je ogen haha!

 

 

Ik ben errug blij met dit palette in mijn collectie! Ik heb hem sinds ik hem heb al meerdere keren gebruikt en ben erg te speken over de kwaliteit van de oogschaduws.

MAC Amber Times Nine is te koop bij MACstores Amsterdam en Den Haag en bij de counters is meerdere Douglas en Bijenkorf filialen voor €39,00

4 gedachten over “MAC Amber Times Nine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *