Tessa’s blush stash september 2015

Vandaag geef ik een kijkje in mijn blush stash weg. Ik denk dat ik blush wel mijn favoriete make-up product kan noemen, of misschien staat mascara bovenaan. Blush vind ik in ieder geval fantastisch, het doet zoveel voor mijn gezicht! Kijk je mee naar welke blushes ik allemaal heb?

IMG_9395

Miners Colour Quilt, Warm Sun
Voor mensen die mij al langer volgen is dit geen vreemde blush meer. Deze Miners blush is namelijk al heel lang mijn favoriete blush. Hij zat in de Glossybox van oktober 2013, dat was de Beautygloss editie voor de mensen die dat nog kunnen herinneren. Deze blush heb ik ontdekt en nooit meer weggestopt. Als ik zeven dagen per week blush gebruik dan draag ik zeker vijf dagen daarvan deze blush. Ik vraag me af of ik hem ooit op ga maken, ergens hoop ik van wel want dat is een teken van pure liefde voor de blush. Maar ergens wil ik hem natuurlijk nooit opmaken zodat ik hem forever kan blijven gebruiken. Ik gebruik de twee kleuren waar nu nog het meeste van inzit zelfs wel eens als oogschaduw, mijn liefde voor dit product is groot.

 

IMG_9331

MAC Mineralize Blush, Dainty
Deze blush staat duidelijk op nummer twee. Nouja niet duidelijk als in evenveel pan, wel duidelijk in mijn liefde voor deze blush. Ik kocht deze blush op Aruba waar ik in februari 2015 verbleef. Sindsdien heeft deze blush een plekje in mijn hart veroverd. De pigmentatie is super en de glans is wat mij betreft precies goed.

 

IMG_9321

MAC Powder Blush, Melba
Als ik geen zin heb in glim en glans op mijn wangen komt dit toppertje tevoorschijn. Melba. Dit is een matte powder blush van Mac en ook deze is fantastisch. Ik wil meer blushes van Mac!

 

hartie
I Heart Make Up, Blushing Hearts, Candy Queen Of Hearts
Dan de volgende, deze prachtige driekleurige blush. De verpakking alleen al is om verliefd op te worden en ook de blush valt ├ęcht niet tegen. Veel glans geeft deze blush af maar niet te veel. Ik gebruik deze minder als dat ik eigenlijk zou willen haha

 

IMG_9328
Sleek, Rose Gold
Veel mensen zullen deze blush kennen of zelfs hebben. Ik heb hem ook. Een prachtige gepigmenteerde maar vooral glanzende blush van Sleek. Ik gebruik hem te weinig, waarom weet ik niet eigenlijk. Deze blush wilde ik heel graag hebben maar heb hem lang niet zo vaak gedragen als andere blushes. Misschien komt zijn favorieten tijd nog wel, wie weet.

 

IMG_9342
L.A. Colors,
Mineral Blush, Dewy
Deze lichtroze blush heb ik een tijd veel gebruikt, tegenwoordig pak ik hem eigenlijk bijna niet meer.. Ik denk dat het komt doordat ik andere favorieten (meerdere zelfs) heb ontdekt en deze ligt nu een beetje te verstoffen. Misschien ga ik hem weer eens gebruiken en zo niet dan gaat hij tijdens de volgende stash-opruim-beurt de prullenbak in.

 

IMG_9411
Dior
Ja, deze mist zijn glamoreuze verpakking. Het is namelijk een tester die ik kreeg van een vriendin die in een parfumerie werkt. Ik wilde hem graag eens uitproberen omdat ik blushes van Dior er altijd zo prachtig uit vind zien. Toch pak ik hem niet zo vaak, ik denk toch omdat hij zijn prachtige verpakking mist. Want de kwaliteit en de kleur van de blush is super.

 

 

IMG_9391

Make Up Revolution, Iconic, Rave
Mijn nieuwste aanwinst op het moment dat ik dit schrijf. En zelfs deze heb ik al een hele tijd. Alleen al het doosje en hoe perfect de kleuren er naast elkaar uitzien laat mijn beautyhart sneller kloppen. Prachtig. Niet alleen de blush is fijn maar ook de bronzer en highlighter zijn top. Ik moet wel m’n draai nog vinden in dit doosje, dan zal ik hem vast veel gaan gebruiken.

 

IMG_9343
E.L.F.
Baked Blush, Peachy Cheeky
Whut, er staat geen naam op deze blush.. Ik moest er via internet en een ver geheugen achter komen dat het Peachy Cheeky is. Ik vind deze blush er prachtig uitzien maar ik vind hem op mijn gezicht meer een highlighter als een blush. Er komt zoveel glans van dit product af, te veel, vind ik persoonlijk. Ik gebruik deze blush dan ook eigenlijk heel weinig.

 

IMG_9399
Essence, Good Girl Bad Girl, 01 Good Girls Wear Peach
Over blushes gesproken die ik weinig draag. Deze heb ik volgens mij slechts een keer, of zelfs geen een keer, gedragen. Deze blush heb ik een keer gewonnen met een winactie maar is eigenlijk te licht voor mij. Steeds twijfel ik om hem weg te geven, te verkopen of zelfs weg te gooien maar iets in mij wil deze blush in mijn stash houden. Misschien is het het leuke patroontje haha!

 

Dat waren ze allemaal, mijn blushes! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in dit deel van mijn stash.

Wat is jouw favoriete blush? Laat het achter bij de reacties, ik ben erg benieuwd!

 

Liefs, Tessa

 

Een gedachte over “Tessa’s blush stash september 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *