Unboxing – Styletone box september.

Hoi allemaal, vandaag heb ik een unboxing van de Styletone box van de maand september voor jullie kijk je mee?

 

Ik zal eerst even in het kort uitleggen wat de Styletone box is en hoe het werkt. De Styletone box en net zo als anderen beautyboxen een abonnement dienst die kan je kan afsluiten. Deze box kost €12,50 en is iedere maand gevuld met 5 full size producten die niet getest zijn op dieren. Dit is voor mij echt een plus punt. In elke box zit een boekje met informatie over de producten en nog wat leuke dingetjes er in.

Op onze vorige blog kwamen er iedere maand twee box unboxings online, de Styletone box en de Deautybox. Op ByTwins.nl willen we hier mee door gaan omdat we het erg leuk vinden om deze unboxings te maken en ze voorheen ook goed bekeken werden. Je kunt hier dus maandelijks twee unboxings verwachten van twee verschillende boxen.

IMG_9758

Beebee – Powder brush € 19,95

IMG_9788

Met kwasten ben ik altijd blij. Deze vind ik zelf heel handig om dat het een schuifhuls heeft. Hier door kan je hem gemakkelijk en schoon mee nemen in je tas om je poeder bij te werken. De kwast is vrij zacht en fluffy hij is alleen niet zo heel erg groot en hij ruikt best raar maar dit is te verhelpen met een wasbeurt.

So Susan – Featherlash €24,95

IMG_9762

Mij maak je niet blij mascara’s, ik gebruik de Rollerlash van Benefit en ik wil niks anders meer. Deze ga ik niet gebruiken en ook niet openmaken. Ik geef hem aan een vriendin of ik geef hem weg met een winactie. Het doosje is wel heel mooi hihi.

Mullein & Sparrow – Tinted lip balm €10,00

IMG_9776

Lippenbalsems zijn altijd goed helemaal als ze zo onwijs mooie kleur hebben als deze. Heel erg donker paars/bruin, ik hou er van. Als je hem gebruikt geeft hij weinig kleur af maar je lippen voelen wel erg zacht en verzorgt aan. Het blikje is een goed voormaat om mee te nemen in je tas.

Timeless truth – Charcoal Detox Brightening mask €8,00

IMG_9798

Yes een masker! Nu heb ik echt heel erg veel maskers maar je hebt er nooit genoeg. Dit is een sheetmask die gebruik ik normaal bijna nooit maar ik vind ze wel altijd heel erg leuk. Je kan in de box 3 verschillende hebben en ik heb de witte. Ik ga dit masker deze week nog uitproberen 🙂

So Susan – Statment skin € 20,95

IMG_9775

Het eerste wat me opvalt is dat de dop echt heel erg groot is in vergelijking met het product zelf. Het is een klein potloodje en je betaald en er bijna 21 euro voor. Doe mij dan maar een Mac highlighter maar oke. De kleur is wel echt heel mooi en de pigmentatie is ook super, daarnaast blend hij erg goed. Echt een goed en mooi product maar ik zou er zelf nooit zo veel geld aan uitgeven. Dat is echt een voordeel met beautyboxen.

 

IMG_9759

Dit is alles wat er in de box van de september zit. Ik vind het wel een leuke box maar er zijn veel leukere boxen geweest. Stiekem had ik wel een mooie bordeauxrode of een paarse lipstick verwacht.

 

Wat vind jij van de Styletone box van september? Laat het achter bij de comments.

 

X  Nancy

 

 

2 gedachten over “Unboxing – Styletone box september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *