Swatch – China Glaze – Flip Flop Fantasy

Deze lak in een woord: zomer! Deze lak straalt zomer uit als het aan mij ligt. Kijk je mee naar de swatches?

Flip Flop Fantasy is een lak waar ik écht moeite voor heb moeten doen. Toen ik hem wilde kopen was hij namelijk overal uitverkocht, de kleur is/was zo populair! Inmiddels heeft hij zijn populairste tijd denk ik wel gehad maar ik vind dat hij toch nog een plekje verdiend op ByTwins.nl.

IMG_7896

De lak komt uit de Pool Side collectie die in 2010 het levenslicht zag, dat is dus al een flinke tijd terug. De lakken blijven online verkrijgbaar dus ik kan er nog steeds over schrijven haha.

Flip Flop Fantasy is een felle koraal kleurige lak die ideaal is in de zomer. Ik vind hem ook erg leuk om op mijn teennagels te dragen. In het ene licht lijkt hij meer roze, in het andere oranje. Je zult ook als je googled naar swatches veel verschillen zien. Bij mij lijkt hij meer oranje.

 

De lak is met twee tot drie lagen goed dekkend en als je hem echt wil laten knallen kun je er ook voor kiezen er nog een witte laag lak onder te doen. De lakken van China Glaze kunnen bij mij zeker een dag of 4-5 mooi blijven zitten zonder te chippen. Dit verschilt natuurlijk wel met hoeveel je je handen gebruikt.

IMG_7903

Lakken van China Glaze zijn onder andere te koop bij PrettyPolish voor €5,95.

IMG_7906

 

 

Heb jij deze ook in je collectie?

Liefs, Tessa

Volg jij ByTwins al op Bloglovin? We zouden het leuk vinden als je dat doet en zo blijf jij op de hoogte van al onze nieuwe artikelen!

 

2 gedachten over “Swatch – China Glaze – Flip Flop Fantasy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *