Opgemaakt augustus 2015

Het allereerste opgemaakt artikel op ByTwins.nl! Voorheen hielden wij dit al langer dan een jaar bij maar we beginnen gewoon met een schone lei op deze blog. We laten zien welke cosmetica producten wij hebben opgemaakt en vertellen er kort wat over.

Wij willen de opgemaakt artikelen iedere eerste van de nieuwe maand online zetten. Eigenlijk was dat dus 1 september, maar aangezien dat de eerste online dag was van ByTwins.nl was dat natuurlijk niet het artikel om mee te beginnen. Vandaar dat hij deze maand een paar dagen later voor jullie klaar staat. De komende maanden kun je iedere eerste van de maand opgemaakt artikelen verwachten! Kijk mee naar welke cosmetica producten wij in augustus hebben opgemaakt.

Tessa :

IMG_8661

De fles Treaclemoon Melon Fresca douchegel is opgegaan deze maand. Wat een grote flacons zijn dat, extra fijn gevoel als helemaal op is gegaan! Ik vond deze geur heerlijk zoet, ideaal voor de zomer. Deze heb ik vorig jaar gekocht en was toen limited edition dus hij zal niet meer te koop zijn. Anders had ik deze misschien wel eens opnieuw gekocht.

Bij Veronica bestelde ik een keer een pakket van Byron Bay met zonnebrandproducten, een tas en deze bodybutter. Ik heb deze Lime Coolada bodybutter nu opgemaakt en vond hem mwah.. Ik gebruik liever bodybutters van The Body Shop. Ik vond de geur voor de zomer wel oké maar het is zeker niet mijn favoriete geur. Ik zou deze niet opnieuw kopen (we hebben er wel nog een staan haha).

Dove Go Fresh deodorant is ook opgegaan. Ik heb niet echt voorkeur qua deodorant, ik vond deze lekker fris en zoet ruiken voor in de zomer. Niet te, gewoon lekker. Ik koop meestal wat er in de reclame is als ik deodorant nodig heb haha, mocht dat Dove zijn dan zal ik deze wel opnieuw kopen.

IMG_8659

Awhh.. Lancaster Sun Beauty spf 15 is op.. Ik HOU van de Lancaster zonnebrand. De producten zijn zo fijn en de geur is echt heerlijk. Ik ben inmiddels aan een volgende fles begonnen, wel een SPF30.

De Trind Hand Repair handcreme is opgegaan. Deze stond op mijn nachtkastje en gebruikte ik veelal voor het slapen gaan op mijn handen en soms ook voeten. Ook door de dag heen heb ik deze handcreme wel eens gebruikt. Ik heb deze een keer gewonnen en vond het een fijne handcreme! Ik heb echt nog iets van 5 handcremes staan in mijn stash (erruug) dus ik kan voorlopig nog wel even vooruit. Ik gebruik er nu een van Rituals.

De Kruidvat Solait SPF50 is niet op maar gooi ik wel weg. Deze heb ik al zo lang staan dat ik hem niet meer wil gebruiken. Ik gebruik SPF50 vaak op mijn neus en schouders omdat ik die wel eens verbrand. Er zit nog iets minder dan de helft in. Hij beschermde goed tegen de zon maar was wel wat dik en zorgde voor een beetje een witte waas. Ik heb inmiddels andere SPF in gebruik.

IMG_8658

De Rituals Tao|Yin Bed&Body mist is opgegaan. Dit product zat eens in een box en ik had nog nooit zo’n product gebruikt. Ik vond het heel fijn om lekker iets te sprayen als ik naar bed ging en deze geur was er ook erg geschikt voor. Ik spray nu wel eens een Victoria’s Secret bodymist maar misschien schaf ik wel weer eens een nieuwe van Rituals aan, die was toch wel erg lekker.

De Clearasil Daily Clear gezicht wash/masker heb ik onder de douche opgemaakt. Terwijl mijn haar in de shampoo zat smeerde ik dit op mijn gezicht. Ik heb ooit eerder dit product opgemaakt, hij zat in een box die ik dubbel kreeg. Ik vind dit niet echt een fijn product maar wilde hem toch gewoon opmaken. Ik heb nu een andere cleanser onder de douche staan die me beter bevalt.

Aan het begin van de maand ging mijn potje Renewed Hope In A Jar van Philosophy op. Deze dagcrème gebruik ik nu al een tijdje en heb ook alweer een nieuwe verpakking staan (niet de renewed maar toch), ook de nachtcrème gebruik ik. Ik vind het goede crèmes.

IMG_8664

Wowowow! Parfum! En wat voor een, dit was echt míjn parfum een jaar of vijf geleden. Morgan Love Love De Toi,  ik heb echt wel een stuk of vijf flacons van deze geur opgemaakt. Dit was de laatste die ik had staan en ik gebruikte hem bijna nooit meer. Nu mijn parfumcollectie een beetje errug groot word werd het toch eens tijd om het een en ander op te maken. Dit was de eerste omdat er het minste inzat. Dit is echt een beetje jeugd- of eigenlijk puber-sentiment voor mij. Ik ga de flacon zeker bewaren 🙂

Een groot doosje wattenstaafjes is opgegaan. Deze koop ik meestal bij Aldi. Prima wattenstaafjes en lekker goedkoop, er zitten er ook veel (300) in een verpakking dus je grijpt niet zo snel mis.

Ik maak iedere maand wel watjes op, deze maand ook weer. Ik kan er weinig over zeggen haha

IMG_8666

Ik heb zelfs make-up opgemaakt deze maand, dat gebeurd niet vaak. Ik maakte mijn favoriete mascara op: Chanel Le Volume. Ik heb momenteel hier nog geen back-up van omdat ik hem pas mocht kopen als hij helemaal op was én als hij weer in de aanbieding is bij Ici Paris. Daar wacht ik nu dus op haha! Ik heb echt nog veel mascara’s liggen die ik eigenlijk echt moet gebruiken maar geen een is zo fijn als Le Volume dus dan wil je eigenlijk niets anders meer.. Dilemma’s! Met de 40% aanbieding koop ik wel zeker een nieuwe haha.

Mijn tweede E.L.F. Make-up Mist&Set is opgegaan. Ik vind dit een prima facial mist maar merk wel nu ik een andere gebruik dat deze veel meer misty is als die van ELF. Ik heb momenteel meerdere andere facial mists staan dus die zal ik eerst gaan gebruiken. Ik weet niet of ik deze opnieuw zou kopen.

Nog een make-up product, de Catrice Lash&Brow Designer. Ik gebruikte deze alleen voor mijn wenkbrauwen. Wat heb ik hier lang mee gedaan zeg, dit zijn echt van die producten die flink lang mee gaan. Ik heb nog twee andere wenkbrauwgels liggen die ik nu aan het gebruiken ben. Dit vond ik wel een fijne, dus mocht ik nog eens zonder zitten zou ik hem wel weer kopen. Als ze deze soort dan nog verkopen in ieder geval haha

 

IMG_8672

Ik maakte deze Dove conditioner op. Deze is vrij snel opgegaan, ook omdat Nancy het wel eens heeft gebruikt. Ik vond hem wel fijn maar niet spectaculair.

De La Roche Posay anti roos shampoo heb ik opgemaakt in augustus. Ik had deze een keer gekocht om eens iets anders te proberen voor mijn hoofdhuid probleem. Ik vond deze shampoo wel fijn en heb wel het idee dat hij een beetje werkte. Maar niet zo goed dat alles over is gegaan. Ik weet niet of ik deze nog een keer zou kopen.

 

Ook maakte ik een pakje met reinigingsdoekjes van de Primark op. Deze gebruik ik eigenlijk voornamelijk om mee schoon te maken, en dan bedoel ik niet alleen mijn gezicht hihi.

IMG_8671

Dit scheermesje van Venus was wel eens aan vervanging toe. Hij was vies en ik heb hem al jaren gebruikt. Ik heb nu een ander in gebruik die ik tot nu toe niet echt fijn vind dus misschien koop ik binnenkort weer een ander haha!

De Bamboo style boho waves is een soort texture spray, sea salt spray of hoe je het ook wilt noemen. Deze sprayde ik vaak wat in mijn haar als ik het net had gewassen voor wat meer structuur. Hij zat eens in een Beautybox en ik heb inmiddels een soortgelijk product van Toni&Guy in gebruik.

IMG_8669

Ik heb heeeel veel mini’s opgemaakt de afgelopen maand. Dit zijn er een aantal die ik thuis opmaakte. Een masker, twee cremes en een parfum sample. Fijne producten! Alleen de l’Oréal SkinPerfection vond ik niet zo heul fijn.

 

 

Samen:

IMG_8667

We maakte deze maand samen ook wat producten op. Er zijn twee Lush maskers opgegaan die we kochten tijdens onze shoptrip in Londen begin juli. Don’t Look At Me en Prince Of Darkness. Van beide staat al een review ingepland voor later deze maand! Lush maskers zijn heerlijk en wij gebruiken ze graag.

IMG_8386 IMG_8372

Bovenstaande maakte wij allemaal op op vakantie! We hadden een hele lading samples meegenomen om eens te gebruiken en daarnaast hebben we natuurlijk heel veel Lush opgemaakt. We houden erg van Lush en badderen dus zodra we een bad hebben wordt daar volop gebruik van gemaakt.

Nancy :

IMG_8624

Ik maakte afgelopen maand mijn favoriete haarmasker op, deze is van John Frieda. Dit is de variant voor diepe voeding en tegen pluishaar. Nu heb ik alleen maar pluishaar als mijn haar half droog is maar ik kan me er echt aan irriteren dus gebruik ik graag dit masker. Ook deze is heel erg fijn en verzorgt mijn haar heel goed.

Ik maakte ook een flesje Biosilk op. Dit spul gaat zo lang mee echt niet normaal, ik heb al weer een nieuwe Biosilk ingebruik. Maar als die op is wil ik eens gaan kijken voor een ander haar serum. Ik vind deze echt goed hoor maar ik wil wel eens wat nieuws proberen.

Ik maakte ook een fles shampoo op van John Frieda, dit is de variant voor bruin haar. Nu is mijn haar zwart en niet bruin maar als nog is dit echt een super fijne shampoo. Deze en de rode variant voor beschadigt haar zijn echt mijn favoriete shampoos. Hij maakt mijn haar goed schoon en verzorgt mijn haar heel goed.

 

IMG_8625

Ik maakte een flesje van één van mijn favoriete parfums op. Namelijk Killer Queen van Katy Perry, nu hoor ik je denken huh een artiest met een lekker parfum. Ja! Deze is echt heel erg lekker. Als je hem een keer ergens ziet staan ga hem zeker even ruiken! Ik heb denk ik al zo 3 of 4 flesjes opgemaakt van dit parfum.

Ook maakte ik 2 parfum samples op, Black opium van Yves Saint Laurent een super lekkere geur. En La vie est belle van Lancome ook deze is echt heel lekker.

 

IMG_8627

Ik maakte natuurlijk ookeen flesje deo op. Dit is de enigste deodorant die voor mij werk, alleen is hij helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Maar HidroFugal is wel in Duitsland te koop bij de Dm. Nu heb ik een hele lieve collega die half Duits is en dus regelmatig naar Duitsland gaat. Als ze er heen gaat geef ik er altijd geld mee en vraag ik of ze een lading mee kan nemen. Ik heb er nu ongeveer een stuk of 30 haha.

Ook maakte ik mijn Treclinac op, dit kan je niet kopen in de winkel maar dit word voorgeschreven door een dermatoloog. Dit help namelijk heel erg goed tegen acne. Echt wonder spul. Ik ben van veel ontstekingen in mijn gezicht naar af en toe een puistje gegaan door dit product.

Dan iets wat niet op is maar wat ik weg doe. Namelijk de kop van mijn Visapure dit is de Deep pore variant. Ik vind dit zelf de beste kop die er is. Nu is mijn Visapure helaas kapot, maar ik krijg een nieuwe van Phillips.

 

 

IMG_8634

Helaas is mijn handcrème van L’occitane ook opgegaan. Nu heb ik in Roermond  weer twee nieuwe gekocht maar dan ik een andere geur, die geur vind ik stiekem lekkerder als deze.

Ik maakte ook nog een potje met Huid, haar en nagels op van de Kruidvat. Ik slik deze pillen nu al een tijdje en ik denk echt wel dat ze helpen qua huid en nagels.

Ik maakte ook nog een douche jelly op van Lush, ik ben echt helemaal gek op de jellys van Lush. dit is de Pot o gold hij ruikt zo lekker.

 

IMG_8632

Ik maakte een pak tissues op, volgens mij van de Aldi. Ze werken prima dus waarom zou ik er meer geld aan uitgeven?

Heel toevallig, maar ook ik maakte het kleine potje van Hope in a jar op van Philosophy op. Ik heb momenteel alweer een nieuwe in gebruik, de grote pot dit keer. Ik vind tdit echt een fijne crème.

 

 

4 gedachten over “Opgemaakt augustus 2015

  1. Wow, meiden wat hebben jullie veel opgemaakt! Heerlijk om weer wat ruimte in de kast te hebben. Al is het ook een goede reden om weer te gaan shoppen, haha! De Bed & Body Mist van Rituals staat ook naast mijn nachtkastje. Helaas krijg ik er uitslag van zodra ik deze op mijn hoofdkussen spray. Vandaar dat ik ‘m op mijn dekbed spray. Het is een heerlijk product! De geur is hemels en ik heb zelfs het idee dat ik er sneller door in slaap val.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *